Mijn favorieten

Donderdag 28 maart, inloopavond voor woningzoekers bij Grotenhuis Makelaardij


Wie een woning wil kopen kan zich bij Grotenhuis Makelaardij extra laagdrempelig en op een informele wijze laten informeren over alle actuele onderwerpen rondom het kopen van een woning; van de start van de zoektocht tot en met de overdracht van de nieuwe woning bij de notaris!

Regelmatige inloopavond
Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Grotenhuis Makelaardij houdt daarom met regelmaat inloopavonden voor woningzoekers. Tijdens een inloopavond is iedereen met een (latente) verhuiswens van harte welkom op het kantoor van de Dierense makelaar. Zij kunnen zich dan laten informeren over de actuele situatie op de woningmarkt, het vinden van een passende woning, het krijgen van de best passende hypotheek etc. etc. De inloopavonden worden met regelmaat gehouden en afgestemd worden op de maandelijks door Grotenhuis georganiseerde open huizen op de laatste zaterdag van de maand. De eerstvolgende inloopavond zal gehouden worden op donderdagavond 28 maart van 19.00 tot 20.30 uur. U bent dan van harte welkom aan de Lindelaan 12 in Dieren. Hier zijn dan in ieder geval een NVM makelaar en een hypotheekadviseur aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Gratis NVM zoekprofiel
Om de zoektocht naar uw droomwoning te vergemakkelijken kunt u tijdens de inloopavond vrijblijvend uw woonwensen laten registreren in de NVM database. Met een gratis NVM account (MijnNVM) bent u optimaal op de hoogte van nieuw en gewijzigd woningaanbod dat aan de door u opgegeven criteria voldoet. Niet alleen het uitgebreide aanbod van de Dierense makelaar, maar het aanbod van alle NVM makelaars wordt met dit profiel automatisch voor u in de gaten gehouden. Komt uw droomhuis te koop, dan ontvangt u direct een e-mail met de gegevens van de betreffende woning. U bent in sommige gevallen zelfs eerder geïnformeerd dan via funda!

Actie=Succes!
Ook als er geen voorlichtingsavond is bent u bij Grotenhuis Makelaardij van harte welkom om u vrijblijvend te laten informeren en/ of een gratis MijnNVM account te laten registreren. Fabian Grotenhuis: “Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar passende woonruimte! Ons motto luidt niet voor niets Actie=Succes!”