Mijn favorieten

Zaterdag 5 oktober NVM Open Huizen Dag

Op zaterdag 5 oktober is het weer NVM Open Huizen Dag. In navolging op het succes van eerdere edities doen diverse NVM Makelaars, zoals Grotenhuis Makelaardij uit Dieren, dit jaar wederom mee aan deze landelijke open huizen route. De open dag biedt een mooie kans om vrijblijvend bij meerdere woningen binnen te kijken. Tijdens de open dag kunnen woningzoekenden tussen 11.00 en 15.00 uur zonder afspraak hun te koop staande droomhuizen bezichtigen. Een compleet overzicht van alle deelnemende woningen vindt u op funda.nl. De woningen zelf herkent u doorgaans aan een poster en/ of een opvallende sticker op het verkoopbord.

Uitstekende service als norm
Tijdens de open dag is het kantoor van Grotenhuis Makelaardij aan de Lindelaan 12 te Dieren van 10.00 tot 16.00 uur geopend. De NVM makelaars van dit kantoor staan dan paraat om eventuele vragen van woningzoekenden te beantwoorden, biedingen aan te nemen of om bijvoorbeeld een ‘officiële’ tweede bezichtiging in te kunnen plannen.

Extra inloopavond 3 oktober
Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Grotenhuis Makelaardij houdt daarom met regelmaat inloopavonden voor woningzoekers. Tijdens een inloopavond is iedereen met een (latente) verhuiswens van harte welkom op het kantoor van de Dierense makelaar. Zij kunnen dan zonder afspraak binnenlopen om zich te laten informeren over de actuele situatie op de woningmarkt, het vinden van een passende woning, het krijgen van de best passende hypotheek etc. etc. De inloopavonden worden met regelmaat gehouden. De eerstvolgende inloopavond zal gehouden worden op donderdagavond 3 oktober van 19.00 tot 20.30 uur. U bent dan van harte welkom aan de Lindelaan 12 in Dieren. Hier zijn dan een NVM makelaar en een hypotheekadviseur van Financieel Raadhuis aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.
 
Gratis NVM zoekprofiel
Om de zoektocht naar uw droomwoning te vergemakkelijken kunt u bij Grotenhuis tijdens de inloopavond of tijdens de open dag vrijblijvend uw woonwensen laten registreren in de NVM database. Met een gratis NVM account bent u optimaal op de hoogte van nieuw en gewijzigd woningaanbod dat aan de door u opgegeven criteria voldoet. Niet alleen het uitgebreide aanbod van de Dierense makelaar, maar het aanbod van alle NVM makelaars wordt met dit profiel automatisch voor u in de gaten gehouden. Komt uw droomhuis te koop, dan ontvangt u direct een e-mail met de gegevens van de betreffende woning. U bent in sommige gevallen zelfs eerder geïnformeerd dan via funda!

Actie=Succes!
Fabian Grotenhuis: ‘Zoek je een leuke woning? Kom in actie! Laat je informeren tijdens de inloopavond, ga zaterdag 5 oktober kijken bij één of meer van de deelnemende woningen en grijp je kans.