Mijn favorieten

Wie zijn wij?


GROTENHUIS MAKELAARDIJ GARANDEERT INZET, KWALITEIT, INTEGRITEIT EN PROFESSIONALITEIT

Op 3 januari 2005 zijn Fabian en Mira Grotenhuis in Dieren met veel enthousiasme met hun makelaardij begonnen. Met het ondernemingsplan zijn zij destijds door de ING-bank uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende starters van Nederland. Met gepaste trots mogen wij u melden dat Grotenhuis Makelaardij zich na de start in korte tijd heeft ontwikkeld tot de onbetwiste marktleider van de regio Dieren. Het kantoor is gevestigd op een centrale en goed bereikbare locatie nabij het winkelcentrum van Dieren met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wij zijn met ons kantoor aangesloten bij de NVM. Dit is een actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerende zaken. De vereniging telt circa 4.000 leden. Niet iedere makelaar kan zich zomaar aansluiten bij de NVM. Er zijn strenge eisen opgesteld waaraan de makelaar moet voldoen. En als hij eenmaal lid is dient hij zich aan belangrijke verplichtingen te houden. Zo blijft de NVM-makelaar bijvoorbeeld altijd ‘in opleiding‘.

Onze makelaar Fabian Grotenhuis is als geboren en getogen Dierenaar zeer goed bekend met ons werkgebied, het gebied tussen Dieren, Doesburg, Rheden, Brummen en Eerbeek. Verder is hij gediplomeerd WOZ-taxateur, als Register Makelaar ingeschreven in het kwaliteitsregister VastgoedCert  en als Register Taxateur ingeschreven in het register NRVT. Door de verplichte deelname aan permanente educatie blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Sinds januari 2010 beschikken wij, dankzij onze collega Sander Spohr, over een fulltime bezetting van twee gecertificeerde/ beëdigde en ervaren makelaars. Sander Spohr heeft circa 25 jaar ervaring in de makelaardij en is voordat hij ons team is komen versterken vooral actief geweest in het werkgebied rondom Arnhem. Hij is als beëdigd makelaar ingeschreven in het register VastgoedCert en als taxateur in het register NRVT.

Ons motto luidt ACTIE = SUCCES!. De kern van het succes van Grotenhuis Makelaardij zit vooral in het feit dat wij met het hele team passie voor het vak hebben waardoor we iedere dag met veel plezier naar ons werk gaan. Onze persoonlijke en professionele aanpak, gecombineerd met de kwaliteit van onze dienstverlening en het oprechte enthousiasme leiden ertoe dat wij een bijzonder groot aantal tevreden klanten mogen en hebben mogen helpen met de aan- en/of verkoop van hun woning. Dat onze weldoordachte innoverende en actieve strategie werkt blijkt mede uit de snelheid waarmee wij u helpen om uw woning te verkopen.

Kortom: wanneer het gaat om de koop of verkoop van uw woning, het laten verrichten van een taxatie of een deskundig advies inzake hypotheken en verzekeringen, bij ons bent aan het juiste adres.

Op deze website vindt u veel informatie over ons bedrijf en onze dienstverlening. Omdat er natuurlijk niets gaat boven een persoonlijke kennismaking nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze makelaars.

Met vriendelijke groet,

Fabian en Mira Grotenhuis