Mijn favorieten

Gratis waardebepaling


Overweegt u uw woning te verkopen, dan bent u natuurlijk benieuwd hoeveel uw woning waard is. Ook kunt u andere vragen hebben zoals wat de verwachte verkooptijd van uw woning zal zijn, wat u nog aan uw woning kunt doen om deze optimaal te presenteren en of dit het beste moment is om uw woning te verkopen. Wij helpen u graag met uw overwegingen en voorzien u daarbij tijdens een gratis waardebepaling graag geheel vrijblijvend van advies. U krijgt dan direct een indruk van ons kantoor en onze werkwijze. Om snel een eerste indicatie van de waarde van uw woning en de huizenprijzen bij u in de buurt te krijgen kunt u een gratis waarderapport opvragen. 


Wat kunt u van ons verwachten bij een gratis waardebepaling?
Omdat iedere woning uniek is zal er, om een goede indruk van uw woning te krijgen, een kennismakingsafspraak bij de woning gemaakt worden. Tijdens deze afspraak bekijkt een van onze ervaren makelaars de woning en vormt hij zich een oordeel van de van belang zijnde eigenschappen en kenmerken van de woning. Denk daarbij onder andere aan het type woning, de ligging, de onderhoudsstaat en het voorzieningenniveau. De makelaar vertaalt de opgedane indruk van uw woning naar een doelgroep en de woningmarkt van dat moment. Is er veel vraag naar uw type woning? Heeft een potentiële koper veel keuze of worden er weinig vergelijkbare woningen aangeboden? In het kader van de bepaling van de verwachte verkoopopbrengst wordt er natuurlijk ook gekeken naar de gerealiseerde verkoopprijzen van recent verkochte vergelijkbare woningen. 

Vrijblijvend kennis maken? Neem contact op!  Wij helpen u graag verder! 

Gratis woningwaarderapport
Vanaf nu is het mogelijk om heel eenvoudig via onze site een waarderapport van uw woning op te vragen! De indicatieve waarde is direct zichtbaar en daarnaast ontvangt u per e-mail een waarderapport met daarin de bandbreedte waarbinnen de waarde naar verwachting zal liggen en een lijst van vergelijkbare woningen die in de buurt verkocht zijn compleet met maatvoering, vraagprijs en verkooptijd. Indien gewenst komen wij graag vrijblijvend langs om voor een gratis waardebepaling om de uitkomsten van het waarderapport voor u te controleren. 


 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring